Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

kaartje met sponsors

T-jong vrijwilligers

 

Het Team

Anno 2016 bestaat het team uit 5 leden: Alex, Puk, Evo, Mélanie en Eaven.

Alex (geboren 14 juni 1989) en Puk (op de wereld gezet 17 januari 1988) waren reeds in de beginjaren van T-jong vrijwilliger, en pikten na enkele jaren pauze in oktober 2015 de draad op als coördinatorsduo. Ze vormen zo het eerste aanspreekpunt, en zijn dan ook de eerste die je mag verwijten als er iets fout gaat. Ze plannen deze rol samen te vervullen tot eind 2017 om dan T-jong in de handen te laten van de volgende generatie.

Evo (uit een ei gekropen op 18 april 1988) is vrijwilliger sinds 2014. Naast een geweldige inzet om activiteiten te verzinnen en te begeleiden, neemt hij ook het beheer van het forum op zich. Als eeuwige puber is hij bij T-jong helemaal op zijn plaats.

In 2016 kwamen Mélanie (door de ooievaar gebracht op 13 april 1992) en Eaven (met haar ruimteschip geland in november van 1994) ons vervoegen, een ideale verjonging en vervrouwelijking van het team. Mélanie kwam al enkele keren naar een activiteit en dacht, waarom zou ik geen vrijwilliger worden. Ook Eaven was op zoek naar leuk vrijwilligerswerk en T-jong leek haar wel wat. Ondertussen werd Eaven ook al gepromoveerd tot hoofdredactrice van de Facebook pagina.

 
En jij?

EN JIJ?

Ben je een positief ingesteld persoon?

Heb je een groot hart voor jongeren en wil je graag meewerken?

Contacteer ons dan voor een vrijblijvende babbel en misschien kan jij T-jong nog veel meer bieden?